Produkter

Brødet for Alle er meget populært både blant barn og voksne. Sesamfrø og maltekstrakt gir en meget god smaksopplevelse

Brødet for Alle
04.03.201622:10 Tone-Lise Lyngeng

-Brødet for Alle-
med D3.

Brødet for Alle er basert på den suksessfulle oppskriften til Barnehagebrødet, men noen ernæringsmessige forandringer.

Merkevaren: Brødet for Alle, er patentert slik at ingen kan misbruke navnet eller oppskriften.

Brød er en meget viktig del av vårt kosthold, som vi ofte spiser til frokost, lunsj og kveldsmat.

Brødet for Alle har tilsatt Rapsolje og Omega 3 som fettkilde. Rapsolje er en sunn olje med vegetabilsk omega 3 fettsyre (ALA, 10-13%) og som har det meget gunstige forholdet mellom omega 3 og 6 fettsyre (1-2). Det er også mye vitamin K i denne oljen.

Omega 3 inneholder naturlig D-vitamin (D3) og de sunne fettsyrene EPA og DHA. Det synes som om EPA er viktigst for hjerte- og karsykdommer, mens DHA trolig er viktigst for hjerne- og synsfunksjoner. D3 har mange positive helseeffekter, se vedlegg 1 og 2 nede på siden.

Brødet for Alle er ikke tilsatt siktet hvetemel eller sukker og har dermed kun 32,8g karbohydrater. Brødet har heller ingen tilsetningsstoffer eller E-stoffer.
Brødet er meget fiberrikt (8,2g kostfiber) og har kornsorter og frø, som byggmel, rug, havre, sammalt hvete og fullkornsmel, solsikkekjerner og sesamfrø som er meget næringsrike og har mange positive helseeffekter.

Brødet for Alle (97,16% grovhet) har tilsatt byggmaltekstrakt. Så lenge brødet har en høy grovhetsprosent, gjør det ingenting at brødet er tilsatt malt. Tvert imot blir det et bedre og mer holdbart brød.
Brødet inneholder lite salt kun 0,72mg.

Brødet er selvfølgelig nøkkelmerket og ekstra grovt og alle hele korn er malt like før bakeprosess, dermed beholdes alle næringsstoffer i brødet.

Bakeriet AS